Giv af glæde og kærlighed

Giv af glæde og kærlighed <3

Jeg læste for mange år hele serien af 'De fem kærlighedssprog', og jeg mener stadig den bog/de bøger kan lære os meget om både os selv og hinanden. En af de ting, jeg fik bekræftet af den bog, var, at gaver faktisk ikke betyder så meget for mig. Fysiske gaver vel at...

læs mere

Tinders veje er uransagelige…

’Hey, hende her er Tinder-ekspert!’
Og så hagler spørgsmålene ned over mig – især om sex. Og Tinders rolle i den forbindelse.
Egentlig undrer det mig ikke. Tinder har i en del år haft tilnavnet ’knalde-app’en’, altså et kontaktforum for folk med ’kløe i mellemgulvet’.

læs mere
Hvem fanden gider være jordemoder..?

Hvem fanden gider være jordemoder..?

På bare første semester er cirka ti procent sprunget fra. Ti procent (!) på et studie, der er kendt som et af de sværeste at komme ind på – og vi har stadig tre år igen..? Det er temmelig tankevækkende. For de studieansvarlige, men i den grad også for de politikere, der lover os flere jordemødre og bedre betingelser for de fødende. For der skal i den grad ske noget, hvis det skal komme til at ske.

læs mere
Måske skældud ikke er det bedste udgangspunkt for en date..?

Måske skældud ikke er det bedste udgangspunkt for en date..?

Efter et match begyndte han at skrive. Det fik jeg så ikke svaret på lige med det samme. Da jeg endelig så hans besked, skyndte jeg mig at skrive tilbage, at jeg desværre ikke var inde på siden så ofte, så derfor ikke havde set den før nu. I løbet af juleferien var jeg så heller ikke ret meget på, og så kom der ellers en meget lang besked om, at hvis jeg ikke havde tid til at svare på beskeder, havde jeg formentlig heller ikke tid til en mand, og så burde jeg jo nok slet ikke date.

læs mere
Så kys det nu det satans liv..!

Så kys det nu det satans liv..!

Derfor bliver det heller ikke i år, at jeg stresser over, at jeg stadig ikke har løbet i mine smarte løbesko, men kun brugt dem til at gå i. Lige som jeg heller ikke kommer til at melde mig ind i et fitnesscenter igen for at få stramme lår og baller af stål, fordi jeg ved, at jeg vil hade hvert et øjeblik af det. Det giver mig simpelthen ingenting. Andet end efter et par måneder at kunne konstatere, at jeg nok er blevet lidt mere tonet. Men jeg er ligeglad, så hvorfor gøre det?

læs mere