Betingelser

1 Kommentar

 • Reply Louise Wendelbo 2. november 2017 at 18:18

  Kære Pernille,

  Jeg har forsøgt at finde en email adresse til dig, men nu forsøger jeg denne vej, selvom jeg godt kan se, at det er flere år siden, du har været aktiv på bloggen.

  Vi arbejder i disse dage på en historie om årets julegaver og de tendenser, som landets største legetøjsforhandler BR Legetøj følger og køber ind til forud for årets julehandel. BR satser i år på gaver, der aktiverer hele familien, for at sætte familielivet mere i fokus.

  I årets udgave af Ønskebogen fra BR findes således blandt legetøj, der sætter videnskab og læring i centrum, og som både mor, far og børn kan samle sig om – og inspireret af Den Store Bagedyst kan familien også samles om bagning og chokoladelavning. Desuden har BR’s Ønskebogen et hyggeligt eventyr tegnet af Carl Quist-Møller, der strækker sig gennem hele bogen, som skal opfordre familien til at samles om højtlæsning.

  Jeg vil høre, om du vil være interesseret i at deltage i historien med et citat, hvor du fortæller noget om, hvordan julens gaver kan være en anledning til at tænke i familieaktiviteter, når juleindkøbene lægges i kurven? Og måske også, hvorfor det set med børnebriller kan være fedt at få en gave med indbygget forældretid. Lad mig under alle omstændigheder meget gerne høre fra dig. Venligst Louise Wendelbo, Geelmuyden Kiese

 • Skriv kommentar

  Connect with Facebook