Parforhold

Flirter du? MOR!!!

30. november 2012
tumblr_m3bn8bShoH1rnhi9no1_400

Må gifte mødre flirte? Hvis jeg spørger mine børn, vil svaret helt klart være et meget rungende: ’NEJ!’

Efter en af mine ellers meget sjældne byture sad min veninde og jeg over morgenmaden og talte med vores store teenagedøtre om aftenen før, og de spurgte ind til, hvad vi havde lavet. Åbent fortalte vi dem, at vi blandt andet havde brugt en del af aftenen sammen med et par unge fyre, hvor vi spillede pool og bordfodbold. Og at vi senere havde været ude at danse.

Ret forfærdet udbryder min 14-årige datter: ’Jeg håber da ikke, at I har flirtet og sådan noget! I hvert fald ikke mor!’ Efterfulgt af rynkede bryn og et skarpt, inkvisatorisk blik op på mig, da min veninde er pt. single.

Men må gifte kvinder ikke flirte? Eller gælder det bare gifte mødre? Når vi nu har fået børn, skal vi så være fuldstændig immune overfor mænds opmærksomhed?

Jeg har en lokal tankmand, som jeg er meget glad for. Han er en ung og lidt slankere version af Søren Huss, og jeg har ingen anelse om, hvad han hedder. Men uanset hvordan jeg ser ud eller føler mig, bliver jeg altid mødt af et meget kækt: ’Halløjsa…!’, et smil fra øre til øre og elevatorblikket. Jeg fortæller ham, hvad jeg skal have, og det resulterer altid i samme svar: ’S’gerne. Er der ellers andet, jeg kan friste med?’ et lille smil og en kunstpause, der ikke lægger skjule på dobbelttydningen, inden han fortsætter med at fortælle mig om dagens tilbud på chokoladefrøer eller lakridspiber.

Jeg svarer altid: ’Nej, tak. Men det var sødt af dig…’ Og når jeg går derfra, er det med lidt mere rank ryg og højt humør, der ikke kan skjules af det kæmpesmil, jeg har plastret udover hele ansigtet. For det er da både sjovt, sødt og enormt smigrende. Og så er det da skønt at blive ’set’. Noget både vi og vores mænd nok kan komme til at glemme i hverdagens vasketøj og leverpostejsmadder.

Så ’Ja tak!’ til lidt flirt – både i hverdagen og til fest. Også selv om man er mor – og gift…

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar