Sex

Sommersex i børnefamilien

23. januar 2012

Nej, vel? For der er da nok ikke noget sværere tidspunkt at få sex på, end når man holder ferie med familien, vel?

En uge i sommerhus hvor man konstant laver mad og derefter er på vej. På vej til en strand, forlystelsespark eller ponyridning – kun afbrudt af besøg hos købmanden, så ’løverne’ kan blive fodret, når alle er hjemme igen.

Om aftenen skiftes man så til kampen i det private familie-colloseum for at få ungerne i seng, mens de minder en om, at ’Det er altså ferie, Mor, så vi behøver ikke gå i seng nu!’

Men de glemmer, at de stadig står op klokken seks, så den eneste forskel fra ferie og hverdag er, at de er langt mere umulige at have med at gøre, fordi de, udover ikke at blive kørt trætte i SFO og børnehave, også lider af voldsom søvnmangel…

Så hvornår skal der så blive tid og energi til sex?

Nu! Nu, hvor ungerne endelig sover, og du ikke kan gå nogen steder. Nu, hvor der alligevel ikke sker en rygende pap-fis, og der stadig er et par timer til, du har lyst til at sige ’Godnat, skat.’ Og nu, hvor tv-signalet ikke virker, og der heller ikke er net-adgang.

For jo, det kan faktisk godt lade sig gøre. Vi skal nok bare ’tvinges’ til det.

For nogle år siden var vi så heldige, at vi for en ret rimelig pris kunne leje sommerhus i Sverige. Et fantastisk sted midt i den svenske skov, langt fra alt men i nærheden af en dejlig skovsø, som man kunne både sejle og bade i.

Der var både fjernsyn og antenne men med så meget ’sne’, at det var stort set umuligt at se tv uden at blive fuldstændig rundtosset.

Heldigvis havde vi pakket et 14-tommers med indbygget dvd, men de eneste film, vi havde, var ’Biler’, diverse ’Pippi Langstrømpe’ og en lang række andre børnetitler. Og så desperate var vi alligevel heller ikke for at fylde os med skærmbilleder. Så fjernsyn og dvd’er kom op på hemsen til ungerne.

Når klokken så var mellem 21 og 22, så vi på hinanden og tænkte: ’Hvad nu?’

Så af ren og skær kedsomhed endte vi i sengen – hver dag! Og sammen, endda. Ikke som sædvanlig hvor den ene var gået i seng, mens den anden lå fuldstændig færdig på sofaen umulig at vække. Det var fantastisk. Familie om dagen, kærester om aftenen.

Så sluk fjernsynet. Især her om sommeren, hvor der alligevel ikke er andet end genudsendelser. Så hellere et encore i dobbeltsengen…

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Connect with Facebook