Familie, Parforhold

Wow for veninder!!!

1. august 2012

I går var en helt særlig dag for mig – på godt og ondt. Godt fordi jeg havde to dejlige oplevelser med to skønne kvinder. Men ondt fordi det gik op for mig, at noget af det, jeg selv prædiker, er jeg bare ikke særlig god til.

Der går bare alt for tit ’MOAR’ i den, så jeg glemmer bare at være Charlotte og gøre noget for mig, alene fordi jeg har lyst. Jo, jo, jeg er rigtig godt til at tage alle de små pauser i hverdagen. Huske at ’forsvinde’, når jeg synes ungernes larm og/eller krav bare er for meget. Det kan jeg godt finde ud af. Finde ud af at smutte ud af huset, helst uset, og lige få ti minutter til at trække vejret – alene. Men jeg er godt nok dårlig til at sørge for også at få nogle længere pauser. Sørge for at der bliver tid til, at jeg fx kommer af sted til vinterbadeklubben, eller som i går har noget kvindesamvær. Det er der alt for lidt af i mit liv. Det bliver bare ikke prioriteret, når der også er en masse praktiske gøremål, og unger der hiver i mig konstant. Jeg er jo ikke nummer 1 længere. Har faktisk ikke været det i rigtig mange år efterhånden. Men for pokker, hvor skal jeg altså til at huske at være det bare en gang imellem.

Og i går blev så en af de dage. Og den opstod helt uventet. En skøn, dejlig kvinde spurgte om ikke jeg ville fortælle hende alt det, hun ikke vidste, at hun ikke vidste om skilsmisse, fordi hun pludselig stod midt i en. Det ville jeg gerne. Selv om jeg egentlig også står midt i et istandsættelsesprojekt, men det løber jo ingen vegne. Og er der noget, jeg elsker at bruge min tid på, så er det at give mine erfaringer videre til andre, så de ikke behøver have lige så mange besværligheder som jeg selv har haft – bl.a. i forbindelse med skilsmisse og alt det efterfølgende.

Da hun så skulle gå tidligt, havde jeg pludselig et par timer i overskud, og hvad gør man så. Ja, så ringede jeg til en anden veninde, der altid brokker sig over, hvorfor jeg ikke kommer forbi, når jeg nu er i København. Så i går gjorde jeg. Helt spontant. Og huskede også lige at ringe til min mand, som heldigvis sørgede for at hente børn, selv om det var min tur, så jeg lige fik et par timer ekstra med kvinde-halløj.

Og jeg hyggede mig. Storartet. Jeg havde en dag, hvor der blev snakket skilsmisse, samværsaftaler, arbejde eller mangel på samme, mænd og fædre og ikke mindst udvekslet en masse ideer til fremtidig job- og indtægtsmuligheder. Drukket en fadøl i Nyhavn og et glas vin på terrassen i Charlottenlund. Intet mindre end fantastisk.

Men især fordi jeg også lærte noget. Jeg vidste ikke, hvor meget jeg rent faktisk havde savnet det her. Savnet at snakke, hygge og tale erfaringer med andre kvinder. Hvor meget det giver mig at hive lidt tid ud af kalenderen til mig selv og så lad græs være græs, og pudsearbejde være pudsearbejde.

Så da jeg kom hjem, kontaktede jeg en tredje skøn kvinde, som det også er alt for længe siden, jeg har set. Og på min to-do-liste står et par navne mere – alle kvinder. For det gør mig godt og glad. Giver mig mere overskud og lyst til at være MOAR. Så alt i alt er det jo en win-win for alle, selv om der så er nogle ting, der ikke lige bliver ordnet den dag, ikk’?

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Connect with Facebook