Familie, Parforhold, Sex

Har du lyst???

18. februar 2012

Hvis man skal vente med at have sex, til man virkelig har lyst, kan man som småbørnsfamilie komme til at at vente ret længe. For det er bare ikke den store sexlyst, der præger livet i børnefamilien, vel? Ikke fordi man ikke vil sin partner eller ønsker ham hen, hvor peberet gror, men fordi der er så meget andet, der fylder og tager ens tid, opmærksomhed og ikke mindst energi. Sexkillingen og tyren fra de tidligere forelskelsesdage er pludselig meget langt væk, når der er kommet børn til. Og det kræver lidt standhaftighed at insistere op fortsat at have et sexliv.

For det er så meget nemmere at tænde for fjernsynet, når der skal slappes af efter en lang og travl dag. Og herhjemme bliver der i hvert fald sovet en del tv, men vi prøver også at være meget opmærksomme på stadig at dyrke sex, selv om vi er blevet forældre. Huske stadig at være der for hinanden, passe på hinanden, os selv og ikke mindst vores parforhold. For desværre taler alle statistikkerne for sig selv. Børn tærer på forholdet, flere børn tærer mere. Så hvad gør vi? Det har jeg været i Radio 24syv og snakke lidt om, og du kan høre hele programmet her. Hvis du kun vil høre indslaget om (manglende) sex i børnefamilien, skal der lige spoles frem til ca. 39:00 :)
http://arkiv.radio24syv.dk/video/4537550/weekendtillgget-0805

Du vil måske også kunne lide

1 Kommentar

  • Reply URL 13. april 2012 at 14:14

    It is a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this brilliant weblog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I appear forward to fresh updates and will share this weblog with my Facebook group. Chat soon! 131128

  • Skriv kommentar

    Connect with Facebook