Parforhold, Sex

Fredags-slik og Disney-sex

23. januar 2012

’Dem, der boller, holder!’ sagde min søster til mig for nogle år siden, da vi diskuterede parforhold og mangel på sex.

Dermed ikke sagt, at sex er det eneste vigtige i et parforhold – men det er vigtigt.

Jeg har i mange år ment, at et velfungerende parforhold skal have to ting: kommunikation og sex. Men også at man i ret lang tid faktisk kan klare sig med kun en af tingene.

For når travlhed og træthed dominerer familielivet med både fuldtidsjob, hus og have samt børn, er det oftest kommunikationen, der ryger, og så kan det være lettere at holde fast i sexlivet – der skændes man da i hvert fald ikke…

Sex tager også væsentlig kortere tid, end de fleste ’heart-to-heart’-samtaler. Faktisk viser undersøgelser, at det gennemsnitlige samleje tager helt præcis 5 min. og 24 sek. – og det kan de fleste af os vel finde selv i en travl hverdag, eller? Tja, med børn i huset kræver det alligevel tit lidt opfindsomhed.

Vi har selv prøvet at ’købe’ os en halv time, hvor ungerne blev sendt til den lokale slik-mutter lørdag formiddag efter ’bland-selv-slik’ (det tager laaaang tid at vælge, når man selv bestemmer…) Det virkede, selv om ’akten’ ofte blev afbrudt af et forslået knæ, der lige skulle pustes eller ’plastres’. Men heldigvis var de ikke større, end at de ikke undrede sig over, hvorfor man pludselig stod der i bar røv og badekåbe, når de kom tilbage efter Batman-plaster.

Fælles bad er en anden mulighed, og man kan faktisk nå overraskende meget på 10 minutter under den varme bruser…

Og så er der selvfølgelig den gode ’gamle kending’, onsdag og lørdag. Men bor man sammen med en fodbold-interesseret mand, finder man hurtigt ud af, at onsdag ikke er en god dag – her kommer alle de vigtige kampe (landskampe, Champions League osv), og sjovt nok er det også altid om onsdagen, der er forældremøder – far ser fodbold, mor tager møderne…?

En helt fjerde mulighed er Disney-sex, hvilket, jeg synes, er et helt fantastisk koncept. En slikskål på bordet og tænd for Disney Sjov, og så har man faktisk en hel times fred og ro til at dyrke hinanden hver fredag mellem 19 og 20, mens ungerne er godt underholdt – og det endda på et tidspunkt, hvor de fleste af os stadig har en fair chance for at holde os vågne.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Connect with Facebook