Børn, Opdragelse

Skridtbeskytter eller penisforstørrer

4. oktober 2012
Når man står på mål, kan det være en god ide med sådan en her. Det syntes Sophus også - lige indtil han prøvede den :)

’Arj, den vil jeg ikke have på… Det ligner jo, jeg har en kæmpe ’doller’!’ Ordene kommer fra Sophus (8), da han prøver sin nye skridtbeskytter under fodboldtøjet. En skridtbeskytter,  han har insisteret på at få, fordi hans ældre bror, Sylvester (9), skulle have en. Men da han klæder om til fodbold, finder han ud af, at den kan ses under tøjet, så det hele ser lidt større ud, så det går ikke.

Jeg kommenterer med et stort smil: ’Der går nu ellers ikke mange år, før du vil være glad for, at den ser stor ud…’, men det falder ikke i god jord.

’Nahaj!’ siger han og glor både vantro og skeptisk på mig, mens han forsøger at afkode, om jeg virkelig mener det alvorligt. Tja, med mit kendskab til mænd, er jeg faktisk ret alvorlig…

Når man står på mål, kan det være en god ide med sådan en her. Det syntes Sophus også – lige indtil han prøvede den :)

Med to fodbolddrenge, der begge er faste målmænd på deres respektive hold, er det nu ellers en god ide med sådan en skridtbeskytter, og Sylvester er også rigtig glad for sin. Han husker tydeligt sidste fodboldtræning, hvor en bold ramte ham lige præcis dér, hvor det gør allermest ondt på mænd og drenge. Helt hvid i hovedet, måtte han sætte sig ned og bede sin træner, om ikke han lige kunne få en pause fra at stå på mål, til han havde sundet sig lidt. Den fik han. Og han fik også et velment forslag om at anskaffe sig en skridtbeskytter med hjem. Han er ligeglad, hvordan det ser ud. Faktisk er det nok lidt sejt. Især at man kan tage nogle huk – uden at bukke under.

Men hos Sophus tog forfængeligheden over, og den er altså ikke helt i tråd med piger og kvinders push-up bh’er og strømper endnu, selv teenageren mange år før tid er slået fuldt igennem, så håret skal styles Ronaldo-like, inden han kan tage til træning.

Men de ædlere dele skal bare se ud, som de nu en gang gør – endnu. Og mon ikke han tager den på, når han er blevet ramt hårdt nok et par gange. Så kan han også leve op til jordemoderens første kommentar, da hun undersøgte ham lige efter fødslen: ’Hold da op, ham skal I da nok få børnebørn ud af!’

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Connect with Facebook