Børn, Familie, Opdragelse

44, 45, 46…

18. juni 2012

Når jeg er ude at køre i bil med de yngste af mine børn, er der en ting, der er helt fast – der skal leges ‘gul bil’. Og det er uanset, om det bare er en kort tur til og fra skole, eller en længere på familiebesøg.

Det er ufatteligt så mange mennesker, der har valgt at købe en gul bil herhjemme :)

For nylig gik det så op for mig, at jeg er blevet så vant til den leg, at jeg også ‘leger’ den, når jeg kører alene – og det er vildt svært at lade være. På min køreture alene, kan jeg ikke lade være med at tælle hver eneste gang, jeg ser en gul bil – som modkørende, parkeret, over en bro, ved siden af mig eller i bakspejlet (den sidste er god, for den når man at se før ungerne, så det opvejer lidt, at de ikke skal koncentrere sig om trafikken, mens vi leger). Godt nok sidder jeg ikke og råber ‘GUL BIL!) højt, når jeg er alene, men inde i mit hoved kan jeg alligevel ikke lade være med at tælle dem. Og fra Ringsted til København i dag så jeg 46 gule biler – helt uden at snyde og uden at tælle busserne med. Det er faktisk ret mange på en strækning på lige godt 70 km.

Men hvor miljøskadet kan man nå at blive som mor? Jeg fortalte min mand om det, og han så på mig, som om jeg var fuldstændig åndssvag, hvilket jeg også føler mig som. For det var i hvert fald ikke en vane, han havde fået – det har jeg så. Og det værste er, at når man først er blevet opmærksom på det, så er det rigtig svært at komme af med igen :)

Du vil måske også kunne lide

1 Kommentar

  • Reply Marie-Louise 18. juni 2012 at 20:43

    Du er ikke alene – her er det bare Smart ‘biler’ (de ligner mere noget af lego end en rigtig bil). Og ja, jeg har taget mig selv i at mumle ‘Smart’, selvom jeg var alene i bilen. Burde egentlig ikke indrømme det. 😉

  • Skriv kommentar

    Connect with Facebook