Børn, Familie

Penismisundelse i stor stil

4. juli 2012

Mænd har noget, vi kvinder ikke har – de har tap. Det ved vi godt. Men gang på gang undres jeg over, hvor STOR den ’lille forskel’ rent faktisk er.

For mænd og drenge er så bare glade for deres tap på en måde, hvor vi kvinder og piger slet ikke kan være med. De rør konstant ved den, kæler den (tror jeg), og så giver den dem en selvtillid på størrelse med rundetårn.

Faktisk er de (herhjemme) så glade for den, at de gerne og tit helt ublu viser den frem. Det gør pigerne (og kvinden) her i huset ikke. Vi trækker ikke bare bukserne ned og viser vores ikke-tap frem. Eller lader brysterne flagre i tide og utide. Er vi så mere generte? Snerpede? Næ, men vi er meget mere kritiske. Og så har vi ikke den kærlighed til de intime steder på vores krop, som mænd har. Det er som om, når bare de har tappen, så betyder resten ikke ret meget.

‘Drengene’ herhjemme render gerne rundt uden en trævl på kroppen :)

Den forskel er illustreret utallige gange med manden foran spejlet, der trækker maven lidt ind, spænder biceps og siger: ’Det går sgu da meget godt.’ Og omvendt ved den smukke, slanke kvinde (også foran spejlet), hvor alt er galt og intet godt nok.

Det kender jeg desværre selv alt for godt. Selv om jeg hader både bh’er og bikinitoppe, er de fast inventar i mit klædeskab og bliver brugt, når jeg skal uden for huset. Og jeg har det rigtig skidt med at blive overrasket i haven af nogen, jeg ikke kender, for hjemme bruges de ikke. Men hvorfor er det et problem? Tja, fordi min krop har forandret sig efter syv børnefødsler, og mine bryster nok ikke klarer ’blyantstesten’ længere.

Sådan har min mand det ikke. Han har intet problem med at kaste sig i havepoolen efter en løbetur, som gud har skabt ham – selv med bonerte teenagebørn lige ved siden af. Eller at vise motorcyklen frem til en mulig køber kun iført badekåbe og intet under. Og lige så lidt som jeg ligner en 18-årig i dag, ligner han altså Adonis.

Så hvorfor så denne forskel? Fordi den lille forskel bare er så stor. Og den forskel er misundelsesværdig!


Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Connect with Facebook