Børn, Familie

Klokken slår, og tiden går…

20. maj 2012

Jeg tror ikke, jeg kan tælle, hvor mange gange jeg har hørt sætningen: ‘Tiden går så hurtigt, når man får børn…’ Kan sikkert heller ikke tælle, hvor mange gange jeg selv har sagt det. For tiden går hurtigere, når der er børn i ens liv… Det gør den selvfølgelig ikke reelt, men det føles sådan. Måske fordi vi har travlt, eller også er det bare fordi, vi ’ser’ tiden på vores børn.

I dag er det præcis et år siden, at vores yngste kom til verden – det kan jeg slet ikke forstå. Mindstepigen der stadig er så lille i forhold til alle de andre og som stadig bliver ammet lidt ind imellem. Men jeg kan jo se det. Hun står og er lige på nippet til at gå. Hun har 10 tænder, prøver at svare, snakke og gøre sig forståelig, og hun danser, mens hun spiller på keyboard – så jo, hun er ikke nyfødt mere. Men hvor blev det år af?

Sådan så de tre 'store' ud, da Sylvester blev født...

Endnu mere skræmmende er det, at min ældste blev 18 tidligere på året, og at jeg for få uger siden holdt konfirmation for tredje gang – allerede?

Og her er de så i dag - hold da op :)

Og så er de alligevel heller ikke større. Det var da ælstesønnen, der hang oppe i et af de højeste træer i aftes, og selv om de store piger laver både morgen- og aftensmad, kager og karameller til hele familien, er det også dem, der putter sig helt ind til mig i sofaen, når vi ser en film med uhyggelige scener. Så de er her endnu. Og de kan stadig bruge mig til noget. Det må de godt blive ved med. Man er jo mor hele livet, selv om børnene bliver alt for store, alt for hurtigt…

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Connect with Facebook