Børn

Fantastisk, fælles fødselsdag

6. februar 2012

De to fødselsdags-drenge, Sylvester og Noah.

Så fik vi holdt fælles 9-års fødselsdag for Sylvester og Noah – og det gik fantastisk godt. Det var helt vildt skønt at være 4 par hænder (fædrene var også med :)), både ifm. forberedelserne, som pludselig kun var halvdelen af det ‘normale’, men især var det skønt under festen, hvor der hele tiden var nogen til at tage sig af børnene.

Og Noahs mor, Gitte, stod for kagen, der trods sin gigantiske størrelse blev spist rub og stub. Blød, svampet chokoladekage holder :)

Da alle var bænket, kunne jeg uden problemer og i al ubemærkethed gå ud og lægge poster til skattejagt.

Og så gik den vilde skattejagt. Selv om alle får de samme, skal man altså først :)?

Drengene nød virkelig at have en at blive fejret sammen med, og at der kom så mange, fordi pigerne også var med (hvilket udover de ekstra gaver også lægger en lille dæmper på gemytterne…). Og der er sjældent blevet råbt et så højt ‘HURRAAAAAAAAH………’ – men nu var de selvfølgelig også to.

Med så mange børn i bagagen, kan jeg slet ikke forstå, hvorfor vi ikke har gjort det før – for hvorfor skal fødselsdagen være så privat, når ungerne faktisk nyder det andet? Som fødselarer vil de bare gerne have besøg, og gæsterne vil gerne bare på besøg. Så vi har allerede lavet en aftale til næste år og glæder os…

For os voksne var det ikke bare en hjælp, men også virkelig hyggeligt at have nogen at snakke med og lære nogen forældre lidt bedre at kende. Efterfølgende måtte jeg også spørge Jonas, om ikke vi skulle genoverveje forældrearrangementet UDEN børn i Sophus’ klasse, som vi ellers havde meldt fra til, fordi vi (som så mange andre børnefamilier…?) synes, der hele tiden er så meget andet, og at vi ikke ser vores ‘rigtige’ venner nok. Og nej, mange af forældrene har vi ‘på papiret’ ikke meget mere til fælles med, end at vores børn går i samme klasse. Men måske det også bare er nok lige nu?

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Connect with Facebook