Børn

Barnevognstur på landet

1. februar 2012

Når man går hjemme på 12. døgn med en febersyg og snottet 8 måneders baby, kan det være mere end svært at se det fede og cool ved barsel. Og når temperaturen så også er langt under nulpunktet, går humøret nemt samme vej. Jeg er i hvert fald langt fra at stå som en anden Rocky med hænderne hævet højt over hovedet og råbe: ’Barsel rocks!!!’ (Det råbte Rocky ikke, det ved jeg godt :))

MEN hvis man vender blikket lidt væk fra alt, der ikke er ok, er der faktisk et par lyspunkter.

Det er da lidt smukt, ikk'?

For det første kom den ’rigtige’ vinter to (næsten tre) måneder senere, end den gjorde sidste år, så forhåbentlig er den også snart overstået… Traktoren har derfor også kun været ude at rydde sne en enkelt gang, og det var vist mest for syns skyld, fordi vi fik fødselsdagsgæster, og fordi min mand, Jonas, havde lyst til at prøve, om den overhovedet ville starte. Og så er det altså smukt – når vi nu altså kan glæde os over, at det igen snart er slut :)

Barsel på landet i morgenkåbe og vinterfrakke...

Og livet på landet har den fordel, at jeg kan gå en tur med barnevogn i bidende kulde, sådan en frostklar morgen med frakken smidt over morgenkåben (der er fyldt med  både snot og gylp, hmm…) og være fuldstændig ligeglad – for hvem skulle se mig? Her er kun mig, Lykke (bebsen), hunden Sally, grisen og nogle høns, og de er alle sammen totalt ligeglade med, hvordan jeg ser ud, bare jeg giver dem noget mad.

Ja, her på landet er det de basale og simple ting, der er i højsædet. Selv om jeg da en gang imellem godt kunne ønske, at jeg kunne lave fb-opdateringer, hvor der stod: ’Håret er glattet, mascaraen lagt, baby sover – barsel holder :D’

Men hvis bare jeg selv har været i bad og fået lidt mad, er det også ok. Har jeg tilmed fået arbejdet lidt, så ryger armene i vejret med det samme…

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Connect with Facebook